Contact

office@fan-travel.ro
0268 411153
Contactati-ne!

Daniela

Bianca

Radu

TURCIA

Tara care se intinde pe doua continente, are la baza o istorie veche si bogata, considerata un paradis cu soare, plaja, mare, care ofera o vacanta unica!

GRECIA

Este locul de nastere al democratiei, filozofiei, Jocurilor Olimpice, litaraturii, o destinatie ideala pentru cei care isi doresc o vacanta romantica si departe de zgomotul lumii, pentru tinerii dornici de distractie sau iubitorii de natura.

DUBAI

Este una dintre cele mai ravnite destinatii de vacanta, un paradis exotic in care vei putea admira unele dintre cele mai spectaculoase constructii ale planetei.

SPANIA

Spania este destinatia perfecta pentru aventuriei, gurmanzi, dar si pentru iubitorii de arta. De la festivaluri vechi de secole la distractii oferite de insula Ibiza si de la arta si arhitectura maura si romana, la Picasso si Juan Miro au parte de o diversitate unica.

CIPRU

Temple grecesti, ruine romane, biserici bizantine, castele cruciade si hoteluri moderne cu servicii ireprosabile sunt motive placute pentru a alege ca destinatie de vacanta Insula Cipru!

MALTA

Frumusetea incredibila a insulei, piatra de culoarea mierii si porturile naturale au fost raspunzatoare pentru influenta si reputatia cunoscuta in intreaga lume.

CROATIA

Dispune un litoral extrordinar la Marea Adriatica, cu o linie a tarmului care depaseste 6000 de kilometri (incluzand coastele insulelor), orase vechi, ruine antice, servicii ireprosabile si preturi accesibile.